Project Description

Agulv

Agulv er et nyetablert firma som holder til i Vennesla, firmaet er nytt men vi er erfarne håndverkere innen tradisjonell gulvlegging. Vi driver med gulv-avretting, tepper og belegg i private og offentlige rom. Vi satser mest på små og mellomstore jobber i hele Agder. Ta kontakt, vi kommer gjerne på befaring og gir et pristilbud!

Vi er en godkjent våtromsbedrift og står for seriøsitet, kunnskap og og kvalitet. Vi har svennebrev, mesterbrev og til sammen 53 års erfaring i bransjen.

Tjenester

Tjenester

Vi har lang erfaring med forskjellige typer gulvbelegg. Trenger du et Linoleum, vinyl- og eller veggbelegg ta kontakt med oss.
Tepper og teppefliser som du ønsker det! Vi kan legge mønsteret du ønsker, og kanskje vil du markere ut et spisebord for å sette ditt eget preg under gulvet?
Industri- og designgulv av betong er noe helt utenom det vanlige. Gulvet er ergonomisk og behagelig å gå på, samtidig som det har høy slitemotstand, lang holdbarhet og er enkelt å holde ved like. Her er det muligheter for å få et spesialdesignet gulv som er unikt, med egne valg for farge og utseende.
Vi flytsparkler gulvet ditt slik at du eller vi får et jevnt underlag som trengs når du enten skal legge gulv, fliser, belegg eller annet. Mellomstore til større arealer utføres.

Vi bygger riktig fall til ditt vårtom, sparkling og legger gulvet du selv ønsker. Kontakt oss for å se på mulighetene. 

Kontakt oss

Kontakt oss

  • Lars Lunden / Kristian Fjellestad

  • 905 35 575 / 902 78 881
  • Lars@agulv.no / Kristian@agulv.no

  • Revestien 25, 4707 Vennesla