Project Description

Malermester Nystøl

Malermester Nystøl har flere års erfaring innen maling, tapetsering og gulvbelegg. Firmaet ble etablert i 2008 av Jakob Nystøl og teller i dag 4 ansatte. Vi utfører alle typer malingsarbeider utvendig og innvendig. Sparkling og legger alle typer belegg. Hos oss setter vi sikkerhet i fokus når vi arbeider i høyden. Derfor velger vi alltid den tryggeste løsningen og benytter dermed lift så ofte vi kan.

Vi ble den første familiedrevne håndverksbedriften i Vennesla som ble miljøsertifisert. Det er vi utrolig stolte over og som alltid vil fokuset vårt være på kvalitet, service, pris og HMS.

Tjenester

Tjenester

Vi utfører all utvendig og innvendig malerarbeider. Vi hjelper deg med å finne de riktige fargekombinasjonene og maling av god kvalitet som varer.
Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Som oftest trengs det grundig forarbeid for å få det beste resultatet. Vi har kompetansen og kunnskapen for å hjelpe deg.

Gulvbelegg krever en spesiell forståelse for kundens behov, både underlaget , egenskapene i belegget og effektivitet i installasjonen er avgjørende for et godt resultat.

Belegg gulv kan brukes i mange forskjellige rom. Med lang holdbarhet, enkelt vedlikehold og gode egenskaper i forbindelse med renhold, er gulvbelegg foretrukket til mange rom.

Vi har kompetansen og lang erfaring med tapetsering for private og bedrifter. Tapetsering kan gi rommet et annet visuelt inntrykk fremfor maling.

Vi hjelper deg med å legge alle typer tepper. Kontakt oss i dag for pris og typer vi kan tilby deg. 

Kontakt oss

Kontakt oss

  • Jakob Nystøl

  • 901 58 300
  • Post@jakobmaler.no

  • Nesvegen 18C, 4700 Vennesla