Project Description

VEF

VEF Entreprenør AS er et tradisjonsrikt firma med ambisjoner. Vår visjon er å være Sørlandets mest attraktive entreprenør, og våre verdier er ærlighet og kvalitet i alle ledd.

Vi er tuftet på erfaring, innsats og glede, der HMS, miljø og kvalitet er en naturlig del av våre daglige arbeidsprosesser. Vi er alltid ydmyke i tilnærmingen til alle typer oppdrag. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

I planlegging og gjennomføring av alle byggeprosjekter har vi tre fokusområder med tilhørende mål: HMS, kvalitet og kundens opplevelse.

Tjenester

Tjenester

Målet vårt er å gi deg som kunde god dekning av alle typer bygningsmessig arbeider. Det kan være deg som offentlige kunde som skal sette opp en barnehage, skole, offentlig/private næringsbygg, oppførelse av større private boligprosjekter som leilighetsbygg, en bedrift som ønsker å utføre vedlikeholdsarbeid, ombygginger/utbygginger eller en privatkunde som vil oppføre en enebolig.

Vi har både erfaring, styrke og kompetanse til å påta oss store og komplekse oppdrag innen betongarbeid, alt fra store industribygg og leilighetskomplekser til private boliger. Vi sørger for at nye gulv har en overflate som avtalt, klar til legging av parkett, fliser, linoleum. I tillegg utfører vi støpning av grunnmur/ringmur, trapper, plattinger, forstøtningsmurer og broer. Vi har over 15 egne fagarbeidere som sørger for et godt sluttprodukt og at du som kunde blir fornøyd.

VEF Entreprenør AS har lang erfaring med rehabilitering av fasader og innglassing av balkonger. Mur- og betongrehabilitering inngår ofte som en naturlig del av det totale arbeidet. Med faglig kompetanse, gode rutiner og riktig utstyr sørger vi for å gi deg et godt resultat av beste kvalitet. Vi utfører rehabiliteringsarbeid på leilighetsbygg, offentlige bygg og næringsbygg. Vi hjelper til med alt fra utskifting av kledning, vinduer og tak, oppgradering av balkonger og til mindre utskiftinger av råteskader. En kombinasjon av innglassing og fasaderehabilitering kan tilføre boligkomplekset et nytt og stilfullt uttrykk.

I prosjekteringsfasen legger du grunnlaget for utførelsen av bygget. Vi har et godt utbygd kontaktnett bestående av underleverandører, konsulenter og arkitekter. Dette gjør at vi kan utføre de fleste typer byggeoppdrag på en ryddig og trygg måte for deg som kunde.

Byggeprosjektet følges opp fra start til slutt, og vi kan bistå med tegninger, byggesøknad, anbudsforespørsel og byggeledelse.

Dette er arbeidsoperasjoner, som kan komme som tilleggsarbeider på egne og eksterne prosjekter, der det er behov for nye åpninger eller gjennomføringer i betongvegger og etasjeskillere.

Vi har et godt utvalg av kjernebor og vi kan bore opptil 1000 mm. Dette gjør at vi er svært fleksible på tjenester innenfor kjerneboring .

Vi har betongsager for både vegg- og gulvkutting. Med vårt utstyr kan vi kutte i tykkelser inntil 1,80 m.

De offentlige myndighetene stiller strenge krav til asbestsanering. Vi har egne kompetente personer som utfører denne typen arbeid. De har alle gjennomgått kurs og sertifiseringer som må til for å jobbe med asbestsanering. 

Vi har lang erfaring, kunnskap og utstyr innenfor dette faget.

Kontakt oss

Kontakt oss

  • Rune Carlsen

  • 482 82 617
  • Rune.Carlsen@vef.no

  • Vigeland Brugs Vei 16, 4700 Vennesla